Fiber Bredband Internet Anslutning

Fiber Internet Anslutning

Bredband
NWI levererar en företagsanpassad Internet uppkoppling till ett fast pris. Tjänsten motsvarar högt ställda krav på säkerhet, tillgänglighet och bandbredd. Allt för att ge er en trygg totallösning som är anpassad för företagets behov och storlek. NWI levererar bredband genom olika typer av teknik. Främst satsar vi på SDSL teknik eller fiber. Detta för att de flesta företag numera har behov av dubbelriktad kommunikation med samma hastighet upp och ner. Vi på NWI föredrar dialog före monolog.

Totalansvar 
NWI levererar en färdig lösning för ert företag. En Brandvägg placeras mellan ert lokala nätverk och Internet. Denna Router / Brandvägg kan agera DHCP server för alla era datorer. Vi ansvarar för leverans till ert lokala nätverk.

Övervakning
Övervakad förbindelse för att minimera oväntade händelser, så som överbelastning, attacker eller felaktiga datorer som orsakar störning för övriga användare.

Säkerhet  
Säkerheten är ett måste för samtliga företag då Internet är ett publikt nät med många användare. Därför använder vi Routrar / Brandväggar som både trafikfiltrerar, använder NAT och inbyggt firewall-skydd. Sammanfattningsvis - den senaste tekniken för att skydda ert nätverk.

Publik IP adress
NWI levererar minst en fast publik ip-adress till routern, detta möjliggör övervakning, egna mail eller webb-servrar samt ett flertal andra möjligheter. Tex. kan ni välja tillvalstjänster så som VPN eller IP-telefoni.

Hastighet
NWI erbjuder olika hastigheter, från 1 Mbit till 1000 Mbit i hela Sverige. Beroende på vilka möjligheter som finns i kundens område så kan vi i de flesta fall leverera minst ADSL, eller som i det flesta fall SDSL, en symmetrisk förbindelse från 1 Mbit till 8 Mbit. "Symmetrisk förbindelse" innebär samma hastighet upp och ner till skillnad från ADSL som har en maxhastighet upp till ca 800Kbps. Fiber erbjuds i Storstockholm och alla större städer samt vissa andra regioner där det finns närvaro, dock är det inte alltid det mest kostnadseffektiva. Hastigheten väljer du själv efter behov och önskemål. Fråga oss gärna om våra övriga tjänster. Vi kan troligtvis agera totalleverantör för samtliga era IT tjänster.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.