POP3 Mail / E-post

POP3 Mail / E-post

NWI levererar en företagsanpassad e-posttjänst till ett fast pris. Tjänsten motsvarar högt ställda krav på säkerhet, tillgänglighet och bandbredd. Allt för att ge er en trygg totallösning som är anpassad för företagets behov och storlek.

Vi erbjuder olika typer av e-posttjänster allt beroende på ert företags behov.

Våra servrar finns nära knutpunkten till alla operatörer i Sverige och har en oerhört hög bandbredd. Detta gör att vi kan garantera leverans av en snabb och stabil kommunikation.

Vidarebefordring (standard)
Vidarebefordring av e-post till valfri annan e-postadress.

Autosvar (standard)
Autosvar med tidsinställning när du inte är tillgänglig Med möjlighet till tidsaktivering minskar risken för att du glömmer ta bort eller aktivera autosvaret.

SMTP autenticering (standard)
SMTP autenticering - använd vår smtp som din utgående mailserver även om du sitter på andras operatörers nät. Bekvämt för dig som har bärbar dator.

Webmail (standard)
Kraftfull webmail med e-posthantering, almanackor och adressböcker, stavningskontroll etc. Välj själv språk eller utseende på din webmail så att den passar just ditt behov.

SSL säkerhet (standard)
All kommunikation mellan server och klient kan skyddas med SSL (Secure Socket Layer).Vi krypterar trafiken då du hämtar hem mail eller skickar. Givetvis måste du slå på SSL i din mailklient. Webmailen krypteras också via SSL.

Admin, konto, alias, listor (standard)
E-post administrationsgränsnitt, lägg upp dina egna mail-adresser, alias eller e-postlistor

POP3 (standard)
NWI levererar en färdig lösning för ert företag. Första nivån på en mail-lösning är POP3, här hämtar du hem alla mail via din vanliga e-postklient.

IMAP (tillval)
Läs mer under tjänsten IMAP

Groupware (tillval)
Full integration med synkning från Outlook av kalendrar, adressböcker, e-post mm. Läs mer under Advanced IMAP.

Antivirus (standard)
Antivirus-tjänst som filtrerar samtlig e-post som når vår mailserver, allt för att minimera riskerna med att få in virus via e-post, denna tjänst är ett bra komplement till ert nuvarande antivirusskydd på era datorer. Vår tjänst uppdaterar sin antivirus- databas varje natt.

Antispam (tillval)
Äntligen ett bra filter för att spara tid. Vår tjänst, tar ca 95% av all SPAM och taggar dessa i subjektet, du väljer själv vad du ska göra med dessa, tex. lägg till en enkel regel i Webmail eller i din e-postklient för att ta bort dessa mail.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.