Nationwild - Total IT

Total IT

Vi på NWI har i över ett decennium agerat Totalleverantör till många av våra företagskunder. 

Att vara Totalleverantör innebär att vi har hand om hela er IT-drift. Allt från ert lokala nätverk till routrar brandväggar, Internetanslutningar, distansarbetsplatser samt alla andra möjliga IT-tjänster.

Vi är även ÅF för flera distributörer. Vilket innebär att oavsett om ni behöver ett nytt tangentbord eller en klustrad server så kan leverera vi detta. Som Totalleverantör av alla tjänster ser vi en klar effektivisering på samtliga plan. Dels har ni som kund en kontaktyta för samtliga tjänster, dels kan vi på detta sätt rekommendera den mest kostnadseffektiva och mest flexibla/tekniska lösningen för er.

Vi bygger teknisk komplicerade system med hög tillgänglighet. Den höga tillgängligheten kombinerar vi med hög säkerhet. Vilket är viktigt eftersom kommunikationen sker över Internet, vilket i sig är ett öppet nätverk. Vår filosofi är att rent "prestanda och säkerhetsmässigt" bygga tjänster för stordrift och att i slutändan implementera ett liknande tänk i en mer småskalig miljö

Våra drifttjänster ställer stora krav på teknisk kunskap. Och vi är mycket medvetna om de höga krav som ställs på oss för de centrala tjänster vi producerar, att sedan implementera liknande tänk i en småskalig miljö är naturligt för oss.

Med andra ord; Små till medelstora företag har till en rimlig kostnad möjlighet att få en mix av allt som ett stort företag själva producerar genom en egen IT avdelning.

Genom att välja oss som Totalleverantör så undviker ni många problem som kan uppstå med flera olika leverantörer, vi har kunskapen och ser helheten. Därför uteblir inga frågor. Låt oss fokusera på att göra er IT-drift bättre säkrare och problemfri, så att ni kan fokusera på er verksamhet.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.