VPS cVPS Cloud och Cluster privat server

cVPS

c? Kan det vara cloud eller cluster, Vanliga VPS tjänster kanske inte är redudanta om du inte har valt det som tillval. Tar du din IT miljö på allvar så väljer du vår cVPS tjänst där c står för cluster. Alltså inte nog med att du får specifikationen av en server. Du får även en dubblett som i händelse av något hårdvarufel så tar en annan över din virtuella server. Detta gäller även disksystemet

Tjänsten VPS (Virtual Private Server) motsvarar högt ställda krav på säkerhet, bandbredd och tillgänglighet vilket gör NWI till en trygg och pålitlig leverantör av drift tjänster med konkurrenskraftiga priser.

Våra VPS är kopplade i ett Cluster med flera frontservrar som lastbalanserar och fördelar resurser, samt aktiv failover om hårdvarufel inträffar på några av dessa servrar. Frontservrarna är kopplade till ett SAN (Storage Area Network) som är redundant med flera Raid 10 uppsättningar (Strippning + spegling för maximal prestanda)  Hårddiskar (SATA och SSD) detta SAN har även dubbla nätaggregat m.m.

Förutom att disksystemet är enskilt redundanta så är de också sittande i ett cluster(Identiskt system som allt replikeras över till) med aktiv failover till sekundär vid händelse av att primär går sönder. 

Vår VPS tjänst är operativsystemsoberoende, alltså oavsett om du vill ha applikationeservrar som Freenas etc en Unix / Linux maskin eller en Windows server så kan du använda vår tjänst.

Resurserna på den virtuella servern är dedikerade för just dig.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.